Elhalasztjuk a Black Sheep Trail-t

Kedves nevezett és még nem nevezett versenyzők!

A lényeg: a Black Sheep Trail-t 2020. augusztus 15.-re halasztjuk.

Hogy miért, és hogy miért volt ez a számunkra nagyon nehéz döntés:

Már 2019. nyarán elhatároztuk, 2020-ban megvalósítjuk az álmunkat, hogy a hobbynk legyen a munkánk is. Ez lett a Rackatrail. Kezdő versenyszervezőként az ötletek és a szervező munka mellett rengeteg mindent be is kellett szereznünk (megvásároltuk a hangosítást, a frissítőpontok felszerelését, készítettünk fotófalat, beszereztünk pénzért megkapható engedélyeket…). Mindezt úgy, hogy közben csak remélhettük, hogy amit kitaláltunk, az nektek is tetszeni fog. Amikor március elején elindult a nevezés, és már az első nap 27-en szavaztak nekünk bizalmat, akkor hónapok bizonytalansága és feszültsége kezdett kicsit enyhülni a lelkünkben. Erre jött egy hét múlva a vírus-helyzet…

Először úgy gondoltuk, hogy kivárunk. De úgy látjuk (és a külföldi tapasztalatok is abba az irányba mutatnak), hogy a következő 1-2 hónapban nem javulni fog a helyzet. Azt pedig nem tartanánk korrekt dolognak, hogy bizonytalanságban tartsunk benneteket. Ezért úgy gondoljuk, hogy bármennyire fájó is a számunkra (mind lelki, mind anyagi értelemben), az egyetlen felelős döntés, ha nem adunk lehetőséget a betegség terjedésének. Szerintünk nem megoldás az engedélyezett létszám alá levinni a nevezési limitet, hiszen a kockázat egy 450 fős rendezvényen is ugyanakkora.

A már befizetett nevezések az új időpontra természetesen érvényesek. Akinek az új időpont nem felel meg, és szeretné visszakapni a nevezési díjat, a nevezes@rackatrail.hu címre írjon nekünk. A lemondásra (és a már befizetett nevezési díj visszatérítésére) április 30.-ig van lehetőség.

És addig is vigyázzatok magatokra, hogy majd egészségesen állhassatok rajthoz!

Köszönjük a megértést!

Karsai Krisztián

Rackatrail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük