Racka Wellness Trail 2020. eredménylista

Kedves versenyzők! A visszajelzéseitek alapján az első versenyünknek sok egyéb mellett két nagyon fontos tapasztalata van a számunkra. Egyrészt hiába szeretnénk a térség legszebb helyeit megmutatni nektek a pályán; ha ettől túl bonyolult és ezért esetleg nehezen követhető lesz az útvonal (és úgy tűnik, hogy sajnos a Wellness Trail-en ez történt). Másrészt azt is látjuk, hogy az időmérésre is nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk. Eredetileg rajtszámra ragasztott chip-es időmérést akartunk, de sajnos ekkora nevező-szám mellett nem tudtuk kigazdálkodni.

Ez most így alakult, de tanultunk belőle, és a jövőben igyekszünk ezeket a hibákat kiküszöbölni.

Az eredménylistát a visszajelzések nyomán 2020. 07. 27.-én javítottuk.

Akinek panasza, észrevétele van, kérjük írjon nekünk az info@rackatrail.hu címre.

4 hozzászólás “Racka Wellness Trail 2020. eredménylista” bejegyzéshez

 1. Sziasztok!
  Köszi a versenyt.
  Részemről a kaland volt a cél, de azért piszkálja a csőrömet, hogy utolsóként futottam be pedig legalább négyen voltak még mögöttem a távomból.
  Érdekes… Az én lelkiismeretem tiszta és büszke vagyok a teljesítésre, pedig nagyon nehéz volt!

  1. Szia!
   A dobogós helyek esetében pl. az egyik frissítőpontról szóltak, hogy valaki nem megfelelő irányból érkezett, és olyan is volt, hogy versenyzők jelezték a gyanút, hogy valaki kicsit “eltévedt”. Ezeket az eredményhirdetés előtt kivizsgáltuk, telefonon, vagy órán rögzített track-et kértünk a versenyzőktől (így az M-táv dobogóján lett is változás a befutási sorrendhez képest), de szándékos csalásról nem, csak véletlen iránytévesztésekről volt szó. Ezen a szintem nem tudunk a pályán mindenütt pályabírókat kiállítani, és mindenkitől nem is tudnánk track-et kérni (hiszen sokan nem rögzítik maguknak) így a teljes mezőnyt ellenőrizni sajnos még nem tudjuk. Viszont aki esetleg szándékosan nem az “igaz úton” járt, annak a saját lelkiismerete felé is van elszámolni valója.

 2. Szia Viki!
  Itt is! 🙂
  Az én csőrömet is piszkálja, hogy 44:34-es időm ellenére helyszínben 5-nek mondott a felkonferáló szervező, de az S táv 17. helyén vagyok sorolva csak 1 órán kívüli idővel! Érdekes dolgok ezek… a cél előtt más még mondta is, hogy meg lesz a dobogó (ha a kutyás futókat nem vette figyelembe/végül egybe lett velük értékelve), na ehhez képest csak 17. lettem…
  Egyébként ettől eltekintve tetszett a pálya. Ez volt az első igazi terepem szintemelkedéssel. A családias hangulatban is kellemesen éreztem magam.

  1. Kedves Zoltán! Viki nem fog tudni neked segíteni az eredménylistával kapcsolatban, ezért ilyen esetben célszerűbb inkább nekünk írni. Sőt, még jobb lett volna már ott a helyszínen szólni. Valószínűleg félrement valahol egy adat, mert sajnos csak manuális időmérést tudtunk ennyi nevező mellett kigazdálkodni. Utána fogunk nézni a dolognak. Tőled azt kérem, hogy küldd el a tagnapi futásod GPS track-jét. Amúgy a beérkezésről készült fotókon is az elsők között szerepelsz, úgyhogy a 17. hely valóban biztosan nem a valós helyezésed.
   A kutyás futókkal nem “végül” lett egyben értékelve a mezőny, mivel soha nem is volt róla szó, hogy külön lesz.
   Üdvözlettel: Karsai Krisztián szervező

   Fejlemény:
   Utánanéztünk a dolognak. A rajtszámodat véletlenül felcseréltük a rendszerben a 17. helyezett fiú rajtszámával. Te valóban 5. lettél a távodon. Hamarosan javítjuk az eredménylistát is. Elnézést kérünk a kellemetlenségért!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük