Napra nap… – évértékelés és mithozajövő

“Az országúton padlógázzal,
Roncsautóval majdnem százzal.”

/Tankcsapda/

Kicsit ilyen volt az idei év. Mentünk előre, de nem tudtuk, hogy mit hoz a holnap. És így kezdődik 2021 is, hiszen már hónapok óta dolgozunk a tervezett versenyeken, annak ellenére, hogy jelenleg nem tudjuk, meg lehet-e majd tartani őket.

A covid miatt kialakult helyzet minket is útkeresésre késztetett, ezért elindítottunk két “instant” versenyt. A Jut is Trail a Sió csatorna partján kínált 28, 55 és 76 kilométeres távokat, a Black Sheep Sale pedig a Ságvári dombokon mutatott ösvényeket az érdeklődőknek. Ezeket az instantokat 2021-ben már nem folytatjuk, mert beláttuk, hogy az az igazi, amikor egyszerre vagyunk, egyszerre futunk egy helyen! És erre csak az “igazi” versenyek alkalmasak.

(Az “instantok” teljesítőinek azt ígértük, hogy 2021-es verseny-nevezéseket sorsolunk ki köztük 2020. december 31-én. Nos úgy döntöttünk, hogy nem sorsolunk; minden teljesítő a vendégünk egy általa szabadon választott versenyünkre 2021-ben! Gratulálunk!)

És akkor a “valódi” versenyekről.

Mi a Rackatrail első évében 3 versenyt terveztünk, és szerencsére ebből kettőt a covid-helyzet ellenére is meg tudtunk tartani. Köszönjük annak a versenyenként több, mint 100 embernek, akik így ismeretlenül is megtiszteltek a bizalmukkal! Követtünk el hibákat, de tanultunk belőlük. Úgy érezzük, és szerencsére ezt Ti is megerősítettétek a visszajelzésekkel, sikerült egy jó napot összehozni a Black Sheep Trail-en és a Racka Wellness Trail-en is. Ezek 2021-ben májusban és júliusban ismét jönnek, és jön még melléjük 3 másik rendezvény is!

A Bear’s Garlic Trail-en áprilisban medvehagymázni hívunk benneteket a Keszthelyi hegységbe. A Symonthurnya Trail-en júniusban a Sió csatorna partján futva a simontornyai és az ozorai várat is megnézzük. Októberben az Ördöglakat Trail-en pedig nem lesz kijelölt útvonal, lesz viszont bőven izgalom.

És, hogy meglegyen a keretes szerkezet, a végére is egy gyöngyszem a Tankcsapdától.

Hosszú az út, a szélén azok a lányok állnak végig.
Elrugaszkodom a földtől, én már repülök félig.

Rugaszkodjatok el Ti is, és menjetek futni! Találkozunk a versenyeken.

Ja, és boldog új évet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük