Nevezés, vagy nem nevezés – mi nem indítunk, amíg nem szabad!

Normális esetben már menne a nevezés a Bear’s Garlic Trail-re, de nem megy. Azért mert:

Meglepetten látom, hogy miközben jelenleg nem szabad terepfutó versenyeket sem tartani, és nem is látható előre, hogy ez pontosan mikor fog megváltozni, közben több (nem is túl távoli időpontra tervezett versenyre) nyitva az online nevezés.

Én úgy gondolom, hogy részünkről, mint verseny szervező a versenyzőkkel/részvevőkkel szemben az egyetlen korrekt hozzáállás, ha addig nem indítjuk el egy versenyre sem a nevezést, amíg nem tudjuk, hogy azt a rendezvény meg is lehet majd tartani. Annak szerintem semmi értelme, hogy most beszedjem a pénzt, azután meg majd így vagy úgy, részben vagy teljesen visszafizessem azt. És úgy gondolom, hogy szervezőként azt sem lenne korrekt megtennem, hogy most elkérem egy adott időpontra meghirdetett versenyre a pénzt, aztán meg (ha már zsebben a lóvé), majd tologathatom szabadon az időpontot későbbre…

Mindezek miatt a Rackatrail versenyeire mindaddig nem nyitjuk meg a nevezést, amíg nem szabad rendezvényeket tartani, vagy nem tudható előre, hogy pontosan mikortól lesz szabad.

A megértéseteket és a támogatásotokat előre is köszönjük.

Karsai Krisztián

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük