Black Sheep SALE

Everything must (go) RUN!

Maradtak érmeink! Neked meg még nincs? Gyere és szerezd meg! Bármikor. A Black Sheep Trail távjainak útvonalán. Nevezz; fusd le; küldd a rögzített track-et, küldjük az érmet és felkerülsz az eredménylistára. A teljesítők sorsoláson is rész vesznek majd, így, ha szerencsés vagy, 2021-ben ingyen jöhetsz valamelyik versenyünkre.

Mikor, hol?

Amikor akarod (2020. december 31-ig) – a ságvári focipályától

A kijelölt útvonalakon sok izgalmas ösvény, és számos érdekes látnivaló (Bújó-likKási várBöre várBetyár barlang…) vár. Eljutni is könnyű hozzánk, mert közel van a Balaton és az M7 autópálya. Parkolni a focipálya parkolóiban lehet.

Távok, szintek?

 • S-táv: 12 km, 252 m. szintemelkedés
 • M-táv: 22 km, 515 m. szintemelkedés
 • L-táv: 30 km, 668 m. szintemelkedés

Letölthető GPS trackS-távM-távL-táv

Az útvonal követését a futás során rögzített track alapján ellenőrizzük (a rögzítésre sok GPS-óra és telefonos app is alkalmas). A track-et, és egy valahol a pályán készült selfie-t a futás után kérjük e-mailben elküldeni.

Eredményhirdetés, kísérő programok?

Minden teljesítő felkerül az eredménylistára, valamint postai úton megkapja a verseny rozsdamentes acél érmét.

A teljesítők sorsoláson is rész vesznek majd (sorsolás 2020. december 31-én), így, ha szerencsés vagy, 2021-ben ingyen jöhetsz valamelyik versenyünkre.

Kutyával futás?

kutyával futókat is szívesen látjuk! (Oltási könyv, derékra csatolható póráz és hám legyen.) Bővebben ITT.

A kutyák viselkedése és nem megfelelő kezelése miatt bekövetkező károkért és sérülésekért a szervezők nem tudnak felelősséget vállalni! Ezért kérünk minden kutyás gazdit, hogy reálisan mérje fel a kutyája viselkedését és képességeit, és ennek megfelelően induljon a versenyen.

Frissítés, környezettudatosság?

A verseny jellegéből adódóan a frissítést magadnak kell biztosítanod. Mivel minden rendezvényünk környezetkímélő, arra kérünk, hogy a futás közben keletkező hulladékot vidd el a következő kukáig!

Mit tartalmaz a nevezési díj?

 • futhatsz egy kört a választott távon
 • a szintidőn belüli teljesítőknek a versenyre készült fém befutóérem
 • felkerülsz az eredménylistára
 • részvétel a sorsolásban (2020. december 31-én sorsolunk. Ha szerencsés vagy, nevezést nyersz egy szabadon választott Rackatrail versenyre.)

Nevezés?

A nevezéshez a tervezett futás előtt írj nekünk a nevezes@rackatrail.hu címre és utald át a nevezési díjat.

Amit írj bele az e-mailbe:

 • “Black Sheep SALE”
 • neved
 • lakcímed
 • telefonszámod
 • választott táv
 • mikor szeretnél rajtolni

Nevezési díj: minden távra 2500 Ft.

A nevezési díj összegét a “kapcsolat” menüpontban látható bankszámla-számra kérjük utalni, a nevezést követő 5 munkanapon belül. Ennek hiányában a nevezés törlésre kerül.

Egyéb szabályok?

A jelölt útról való letérés, rövidítés, versenyen kívüli (nem nevezett) személy kíséretének igénybevétele, szemetelés, csalás (pl. járműhasználat) kizárást von maga után.

A versenyzők biztonsága érdekében nem ajánlott mindkét fülön a külvilág zajait tompító fülhallgatót viselni!

A versenyre való nevezéssel a résztvevő elfogadja, hogy róla fotók, videók készülhetnek a verseny során. Ezekkel a verseny rendezői rendelkeznek, azokat harmadik személy rendelkezésére bocsáthatják.

A versenyre való nevezéssel a résztvevő elfogadja a verseny szabályait. A versenyzőnek rendelkeznie kell a terep, a választott táv és az időjárás leküzdéséhez szükséges ismeretekkel, képességekkel és felszereléssel (megfelelő cipő és ruházat). A versenyen egészségügyi biztosítás nincs. A versenyzők elfogadják, hogy a verseny során fellépő mentális, izomzati és emésztési problémáik megoldása nem a rendezők feladata.

A versenyzők tudomásul veszik, hogy egy esetleges balesetnél a terep adottságai miatt az egészségügyi segítség helyszínre jutása több időt vehet igénybe. Minden részvevő köteles segítséget nyújtani egy balesetet szenvedett versenyzőnek!

Bármely a résztvevő felkészületlenségéből, hanyagságából, könnyelműségéből, figyelmetlenségéből származó balesetekért, károkért a rendezők nem tartoznak felelősséggel.

A már befizetett nevezés lemondására (és a nevezési díj visszautalására) nincs mód, viszont a futás időpontja szabadon eltolható. Ha ilyen igény merül fel, azt kérjük e-mailben jelezd számunkra.

A rendezők fenntartják a jogot, hogy indokolt esetben előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsák az útvonalat, valamint szélsőséges időjárás, vagy más előre nem látható veszélyhelyzet miatt módosítsák a rajt idejét, helyét vagy töröljék a versenyt.

A versenyre való nevezéssel a résztvevő feliratkozik a rackatrail.hu hírlevelére.